Ramona Chang juryvoorzitter Content Marketing | The Awards

De organisatie van Content Marketing | The Awards heeft Ramona Chang gevraagd en bereid gevonden juryvoorzitter te zijn van de enige serieuze competitie voor het contentmarketingvak in Nederland. De volledige jury (in opbouw) staat hier.

Ramona is Manager Marketing, Corporate Communicatie en Strategie bij Gemeente Utrecht. Ramona heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak.

Onder de naam Content Marketing | The Awards (CMTA) slaan eventorganisator Media Meetings – onder meer uitgever en initiatiefnemer van Marketing Report, Nederlands MediaNetwerk, Cross Media Congres & Awards en de DeMarketing100 – en de snel groeiende brancheorganisatie Platform Content Marketing de handen ineen. Inmiddels hebben alle toonaangevende spelers op het gebied van contentmarketing in Nederland besloten deel te nemen aan de Content Marketing | The Awards en is ook de belangstelling vanuit België groot.

De uitreiking van de Content Marketing | The Awards is op donderdag 1 november 2022.

Coen Zeevenhooven, voorzitter van Platform Content Marketing: “Platform Content Marketing is zeer enthousiast over het juryvoorzitterschap van Ramona Chang. Tijdens haar imposante loopbaan heeft zij als marketeer en strateeg diverse prijzen gewonnen en verschillende belangwekkende innovaties doorgevoerd in het contentmarketing vakgebied.”

Ramona Chang: “Na twee jaar oponthoud door corona gaan we ons prachtige vak weer vieren met Content Marketing | The Awards. Het is tegelijkertijd zowel een nieuwe prijs als de voortzetting van een lange traditie die Platform Content Marketing vele jaren geleden is begonnen. Ik kijk uit naar naar de inzendingen, want ons vak staat niet stil. Juist niet, zou ik willen zeggen. De afgelopen jaren heeft contentmarketing zich op stormachtige wijze ontwikkeld en is het belang ervan in de marketingmix significant toegenomen. Als juryvoorzitter verheug ik me op de cases die eruit springen. Cases die strategisch goed in elkaar zitten, die de doelgroep raken en ook langdurig binden. Dat zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat wij met elkaar buiten de gebaande paden treden en successen behalen.”

Lees alles over Content Marketing | The Awards en hoe cases in te sturen hier

www.platformcontentmarketing.nl

Related Posts

Partners