PCM

Platform Content Marketing is een groep bedreven contentmarketingbureaus met een duidelijk doel: ons vakgebied verder helpen. We inspireren door onze visie te delen, ons beste werk te laten zien en vooruitstrevende voorbeelden tentoon te stellen. We representeren het beste wat contentmarketing in Nederland te bieden heeft. En jouw bureau kan daar ook bij horen.

Strategie

Wij zijn toekomstgedreven bureaus met een duidelijke visie. Het draait bij ons om het bouwen van merken en activeren van jouw doelgroep. Steengoede verhalen in tekst, beeld en geluid zijn het middel om dat te bereiken. Maar aan de basis altijd een sterk strategisch fundament. 

Creatie

Contentmarketeers zijn echte makers. We delen hier ons mooiste werk. Rake cases, met een goed verhaal en een betere uitvoering.

Netwerk

We brengen elkaar en ons vakgebied verder. Op formele en informele bijeenkomsten brainstormen we  over de toekomst van contentmarketing.

Lid worden van Platform Content Marketing

Het is hoe dan ook een goed idee om als conentmarketing bureau lid te worden van Platform Content Marketing en nog voordelig ook: leden kregen substantiële korting bij het insturen van cases voor Content Marketing | The Awards.

www.platformcontentmarketing.nl

Sponsors