[Interview] Marijke Gorissen (dentsu): Engage or be ignored

Marijke Gorissen is Client Partner Global Clients bij dentsu Benelux. Zij is ook een van de juryleden van de Content Marketing | The Awards. We spreken haar over inspirerende cases en de trends in contentmarketing.

Wat zijn de trends anno 2023 binnen contentmarketing en hoe ga jij daarmee om?

Engage or be ignored. In ons CMO-report die deze maand uit is gekomen, zie je dit heel duidelijk terugkomen: 79 procent van de CMO’s is het ermee eens dat in een wereld waar reclame gemakkelijker te negeren is, het belangrijker dan ooit is om te entertainen en te interacteren. Consumenten kiezen heel bewust waar ze hun tijd aan besteden en merken moeten deze aandacht kunnen pakken zonder de originele consumentenreis te onderbreken.

Merken die met goede content momenten van vreugde en humor bieden in dit huidige uitdagende economisch en cultureel klimaat, slaan de spijker op de kop.

There is no business without showbusiness: CMO’s zijn ervan overtuigd dat entertainment een belangrijk onderdeel zal blijven van het opbouwen van merken; niet alleen in 2023 maar ook de komende jaren… lees hier verder

Related Posts

Partners