Horen de cases van jouw bureau ook hierbij?

De eerste bureaus hebben zich al direct aangemeld om hun markante contentmarketingcases op het podium van CMTA te delen. Horen jouw bureau en jullie contentmarketingcases daar ook bij?

Markante contentmarketingcases verdienen permanente zichtbaarheid. Als inspiratie. Als proeve van ambachtelijke bekwaamheid in creativiteit en creatie. En als bewijs van effectiviteit om marketingdoelen te realiseren.

Op CMTA presenteer je,  zowel 365 dagen per jaar online als tijdens de live avond op 24 juni 2021, markant contentmarketingwerk waarmee je bureau zich bewezen heeft en waar je team trots op is. Dat ‘markant zijn’ kan op verschillende facetten: bijvoorbeeld op innovatie, creativiteit of effectiviteit, op schaalgrootte of juist op precisie, op strategie of juist op de tactieken. Kies het markante aspect waar jouw contentmarketingcase zich mee onderscheidt en pak nu het CMTA-podium om dat langdurig te tonen.

We nodigen je van harte uit om ook jouw mooiste en meest markante cases in te schrijven voor de CMTA. Door krachtenbundeling kunnen we laten zien hoe rijk en veelbetekenend het contentmarketingvak is!

Wil je als bureau ook met jullie markante contentmarketing-cases deelnemen? Dan kan je op deze pagina verdere info vinden.

CMTA is een initiatief van Platform Contentmarketing, het kennisplatform voor contentmarketing in Nederland.

Related Posts