[CMTA 2023] LBL: Staatsbosbeheer magazine

Wij zijn LBL. Denkers en doeners, strategen en makers. Relatiebouwers. We willen waarde toevoegen, iets in gang zetten, een publiek bereiken, een verschil maken. Wij geloven niet in kortetermijnaandacht en quick fixes. Wij zijn ervaren en betrokken. Dat geeft ons de tomeloze energie om voor elk vraagstuk de beste oplossing te vinden. Met jou. Voor jouw organisatie.

LBL is een multidisciplinair bureau met zo’n 50 specialisten. Samen werken we voor mooie organisaties en A-merken die Nederland groener, beter en leuker maken. Zo zijn we trotse contentpartner van onder meer Jumbo Supermarkten, Staatsbosbeheer, TenneT en Essent.

Elevator Pitch

Staatsbosbeheer magazine toont de rol van Staatsbosbeheer in het omgaan met de maatschappelijke opgaves van ons land. Door samen met stakeholders scherpe keuzes te maken, draagt Staatsbosbeheer bij aan een toekomstbestendig Nederland met ruimte voor zowel veerkrachtige natuur als voor de mens. Deze cover met een macrofoto van een blad verbeeldt de uitdaging voor de inrichting en benutting van ons land door de mens, met ruimte voor groen als basis.

Lees deze case hier

Partners