[CMTA 2023] LBL communicatie & content: Geldzorgen campagne

Wij zijn LBL. Denkers en doeners, strategen en makers. Relatiebouwers. We willen waarde toevoegen, iets in gang zetten, een publiek bereiken, een verschil maken. Wij geloven niet in kortetermijnaandacht en quick fixes. Wij zijn ervaren en betrokken. Dat geeft ons de tomeloze energie om voor elk vraagstuk de beste oplossing te vinden. Met jou. Voor jouw organisatie.

LBL is een multidisciplinair bureau met zo’n 50 specialisten. Samen werken we voor mooie organisaties en A-merken die Nederland groener, beter en leuker maken. Zo zijn we trotse contentpartner van onder meer Jumbo Supermarkten, Staatsbosbeheer, TenneT en Essent.

Elevator Pitch

Mensen met schulden praten niet graag over hun zorgen. Ze voelen schaamte en denken vaak dat ze het alleen moeten oplossen. Terwijl daardoor de problemen alleen maar groter worden. Via een brede publiekscampagne doet de Gemeente Nijmegen een handreiking naar huishoudens en ondernemers met beginnende schulden en roept op het gesprek aan te gaan over hun geldzorgen. De meerjarige, crossmediale campagne communiceert een positieve kernboodschap: Geldzorgen? Samen komen we eruit.

Lees deze case hier

Partners